Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Thu May 28, 2020 4:37 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Video Out
PostPosted: Tue Sep 14, 2010 12:20 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Sep 11, 2010 12:38 am
Posts: 33
Hi all,

I just wanted to write down my desire to have Video Out, from the tiny slot under the A9.

I am not much interested in the Port replicator, only Video :)

Maybe we can find a Do-It-Yourself connector for video out?

Cheers :)

_________________
I shit on WTF Scientlogy banners!


Top
   
 Post subject: Re: Video Out
PostPosted: Tue Sep 14, 2010 2:47 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Sep 05, 2010 6:11 pm
Posts: 175
Location: The Netherlands
do you want an VGA or HDMI out?

_________________
Archos 9 owner


Top
   
 Post subject: Re: Video Out
PostPosted: Tue Sep 14, 2010 4:33 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Sep 11, 2010 12:38 am
Posts: 33
well, Baaasje, HDMI of course, but the A9 gives only VGA, as far as I know...
We would need the same connector as the Replicator and do some soldering ;)

_________________
I shit on WTF Scientlogy banners!


Top
   
 Post subject: Re: Video Out
PostPosted: Tue Sep 14, 2010 4:42 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Sep 05, 2010 6:11 pm
Posts: 175
Location: The Netherlands
Unfortunatly my soldering skills are pretty bad XD

_________________
Archos 9 owner


Top
   
 Post subject: Re: Video Out
PostPosted: Wed Sep 15, 2010 8:54 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Sep 11, 2010 12:38 am
Posts: 33
XD, same here, but I dare to solder some cables, but not a mainboard....

Anyway, can someone tell if the connector is a 'proprietary' plug of Archos or some mainstream plug. Just to not look like a fool at the electronics shop... ;)

_________________
I shit on WTF Scientlogy banners!


Top
   
 Post subject: Re: Video Out
PostPosted: Wed Sep 15, 2010 6:00 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Sep 05, 2010 6:11 pm
Posts: 175
Location: The Netherlands
This may sound stupid, but the slot for the port replicator looks like an HDMI, is it possible to attach an HDMI cable into the port replicator slot?

_________________
Archos 9 owner


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited