Forum.ArchosFans.com
Archos 80 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 8GB: Buy now (free shipping)
Archos 80 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 250GB: Buy now (free shipping)
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 8GB: Buy now (free shipping)
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 250GB: Buy now (free shipping)
 * Register    * Login 

It is currently Sat Sep 20, 2014 7:00 pm

All times are UTC + 1 hour



Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: vTuner
PostPosted: Mon Jun 28, 2010 3:37 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Fri Apr 16, 2010 10:46 am
Posts: 69
Location: Germany
Hi there,

I have made my Archos clean and installed a new fresh Win7. Well, I know there should be a full version of vTuner on it. How can I get it without the orignal installation? I only can find a trial version of vTuner 4.0 but no license or full version for the Archos 9.
I cant use the trial too, have installed it but get an OLE error on start.

Best regards
from Purzelkater


Top
   
 
 Post subject: Re: vTuner
PostPosted: Mon Jun 28, 2010 4:49 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Posts: 3330
Location: essex uk
there you go
http://www.megaupload.com/?d=82LI8KGW
btw its version 1 that archos has supplied. give that one a shot, you have nothing to lose
roy

_________________
http://tinyurl.com/68a3oqs


Top
   
 
 Post subject: Re: vTuner
PostPosted: Mon Jun 28, 2010 7:19 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Fri Apr 16, 2010 10:46 am
Posts: 69
Location: Germany
Thx roylovelock,

but sadly I got a "The file you are trying to access is temporarily unavailable." message ;)

Best regards
from Purzelkater


Top
   
 
 Post subject: Re: vTuner
PostPosted: Mon Jun 28, 2010 7:28 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Posts: 3330
Location: essex uk
typical for megaupload, try again later it should ok then, or if you pm me your email i will zip it up (gmail wont allow exe files) and send it directly.
roy

_________________
http://tinyurl.com/68a3oqs


Top
   
 
 Post subject: Re: vTuner
PostPosted: Mon Jun 28, 2010 9:10 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Posts: 3330
Location: essex uk
its back online now if you want too try again.
roy

_________________
http://tinyurl.com/68a3oqs


Top
   
 
 Post subject: Re: vTuner
PostPosted: Sat Jul 03, 2010 1:46 am 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Posts: 3330
Location: essex uk
well did it work?
roy

_________________
http://tinyurl.com/68a3oqs


Top
   
 
 Post subject: Re: vTuner
PostPosted: Sat Jul 03, 2010 6:06 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Fri Apr 16, 2010 10:46 am
Posts: 69
Location: Germany
Sorry roylovelock, was a little bit busy last days. But yes, now vtuner works good for me. Many thx! :)


Top
   
 
 Post subject: Re: vTuner
PostPosted: Mon Dec 27, 2010 2:11 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Feb 03, 2009 5:37 pm
Posts: 12
i have tried to download v tuner using the link thank you, i get v tuner icon o/k, now the first time i used it worked fine then 2nd time it says iam not logged in when i search for radio channels, any help would be most apprctd. when it worked it was good.


Top
   
 
 Post subject: Re: vTuner
PostPosted: Mon Oct 17, 2011 5:36 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Sep 13, 2011 2:44 am
Posts: 2
Hi - did you ever get over the Not Logged In problem - I am having the same issue.
Hope we can resolve it
Cheers

Tony


Top
   
 
 Post subject: Re: vTuner
PostPosted: Mon Nov 28, 2011 12:37 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Oct 21, 2009 7:59 pm
Posts: 7
go to internet options then connection tab then lan settings clear auto detct box v tuner works fine then , you can also drag file from programs on to a usb stick download it to your pc and do the same with int options works fine.


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosted by Forumatic™