Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sat Sep 23, 2017 3:24 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Aug 22, 2012 9:17 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Aug 22, 2012 8:59 pm
Posts: 1
I tried to install microsoft office on my Archos 9 PC and after restart , an update error comes up while booting up. I tried everything already and unfortunately I didn`t do a factory image when the unit arrived. (Why the manufacturer do not ship this tablet with the image preloaded???).

Any help or link containing this image would be greatly appreciated.

Thanks,


Top
   
PostPosted: Fri Oct 12, 2012 7:03 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Dec 15, 2008 8:59 pm
Posts: 18
I have a recovery disk, but it was damaged.
I called Archos, and they sent me a new Recovery DVD, no charge.
The way it was explained to me is, since it is in the box, it has a 1 year warranty, just like anything ele in that box

Hope this helps



Image


Top
   
PostPosted: Sun Nov 18, 2012 9:17 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Nov 18, 2012 9:13 am
Posts: 1
Hello can you upload an iso image from your disk please i need this please jmdiavolo@hotmail.com


Top
   
PostPosted: Tue Jul 12, 2016 7:44 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Jul 12, 2016 7:41 pm
Posts: 1
Hello I also need the same image recover.... please

can you upload an iso image from your disk, please?

nchicote@hotmail.com


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited