Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Wed Nov 22, 2017 1:55 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 04, 2011 8:10 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Jan 04, 2011 7:43 pm
Posts: 4
My new Archos 18 Vision won't play begining of mp3's, it sort of fades in instead.
What's going on?


Top
   
PostPosted: Sat Jan 15, 2011 12:54 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Jan 15, 2011 12:43 pm
Posts: 1
I have the same problem with my Archos 2ob Vision. When I connect to my laptop and use windows media player to play the files from the Archos it is fine but when the Archos plays the files it seems to drop the first second of the piece. It seems as if the hardware can't process the file fast enough to play the first second of the piece. As an mp3 it should play the complete file from start to finish. It doesn't, so in my book it's not fit for purpose. Not being fit for purpose is a sufficient case for getting a refund, isn't it?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited