Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Fri Jan 24, 2020 9:19 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 17, 2012 3:43 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Aug 17, 2012 3:37 pm
Posts: 2
Hi first time posting and im hoping to get some help as i have no clue what is going on. I have an Archos 5it w/ Androiod donut 1.6 16gig flash model, when i connect the usb cable it dosent give me the pop up asking if i want to connect it to the pc or not but it charges just fine i have done everything shy of a full reset on it mainly because i would rather not unless its a last resort. I was wondering if anyone else had this issue and knew how to fix it. still works fine other then that but i cant load anything else on it right now. If you can help at all it would be greatly appreciated.

Thanks for your time.


Top
   
PostPosted: Sat Aug 18, 2012 5:40 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Aug 17, 2012 3:37 pm
Posts: 2
So if anyone else has this issue the fix was to drain the battery down till it shuts itself down below 15% and it works again.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited