Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Mon Jan 27, 2020 11:51 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 05, 2012 4:33 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Jun 02, 2010 2:08 pm
Posts: 24
Location: Canada
Has anyone been able to upgrade this? I choose the free app upgrade button in the menu and it says it can't find it in the market.


Top
   
PostPosted: Mon Aug 27, 2012 10:08 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 14, 2010 3:48 am
Posts: 2
Location: Midwest
I too have made several attempts @ the upgrade and opened several tickets with CoPilot, only to find out that the upgrade will not work on the A5IT. There answer is that some devices with 1.6 are working but Archos is not one of them. I finally gave up.

riverratt


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited