Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Wed Dec 13, 2017 6:09 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue May 24, 2011 5:23 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue May 24, 2011 5:17 am
Posts: 2
I recently loaded some pictures and music from a friend's computer to my archos 7. My friend is running XP. When I connect the archos to my pc (running vista) the files are not there. I know the files are on my achos as I can view the pictures and listen to the music. Can anyone help me? Is it a compatibility issue with vista?


Top
   
PostPosted: Tue May 24, 2011 12:45 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Tue Jul 28, 2009 3:40 am
Posts: 476
Probably a Vista issue. Look for hidden files and folders.

_________________
A7-160gb/A7o-8gb


Top
   
PostPosted: Wed Dec 14, 2011 7:53 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue May 24, 2011 5:17 am
Posts: 2
I still haven't been able to resolve this issue. Has anyone else had problems finding files when using XP and then going to Vista?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited