Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Tue Dec 10, 2019 5:51 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Aug 20, 2011 2:35 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Aug 20, 2011 1:30 pm
Posts: 1
Hey Archosfans!

I have a problem with my archos 5 it. I tried to multiboot it, so i could switch to openaos froyo :)
everything seems to work, except for my wifi.

I can turn my wifi on, but it doesn't seem to work, because it won't find any network.
Also, it will turn itself off in just 15 seconds.

I multibooted it with help from this topic: viewtopic.php?f=47&t=52584

I have noticed that if i turn 'airplane mode' on, I can still switch my wifi on and off.

Here is a video I made to show you my problem.

http://www.youtube.com/watch?v=vtZehkbXU_w

I haven't found a solution for this problem, if anyone has, could you help me please?


Top
   
PostPosted: Wed Jun 27, 2012 2:17 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Apr 14, 2012 7:22 pm
Posts: 9
Location: West Des Moines, IA
I have this exact same problem. Used OpenAOS' instructions from ther Gen7 Walk through, also following their Gingerbread IMG to copy it over. I can now tripple boot (Android 1.6 & 2.3.x) as well as Angstrom. But i can't keep the wi-fi on for more than 10-15 seconds~! it shuts down on its own. Checked power, screen, other wireless aspects. Can't fugure it out.

Going back to drawing board a bit! Will keep looking.

_________________
A7 160g
A5A 2.0.38
A5A 2.0.45


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited