Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Mon Nov 18, 2019 5:13 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Mar 12, 2011 8:14 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Oct 27, 2007 3:44 pm
Posts: 10
Location: Toronto, Canada
Hello,

I know this topic has been covered a lot in the 605 and open development. I have trawled through a lot of those posts but I have not been able to find the answer to my question. I would really appreciate it if someone would be able to answer or point me to the right thread.

I have 2 archos 605 units and a spare IDE 2.5" hard drive. I recently dropped one unit and damaged the hard drive. I have the latest firmware on both units. Is there any way I can use my spare IDE hard drive to get the damaged unit up and running again?

Thanks.


Top
   
PostPosted: Tue Apr 05, 2011 3:46 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Wed Feb 20, 2008 2:42 am
Posts: 369
nope


Top
   
PostPosted: Fri Apr 08, 2011 6:28 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Oct 27, 2007 3:44 pm
Posts: 10
Location: Toronto, Canada
Junior thanks for replying. At least now I won't kill myself trying to find a way.


Top
   
PostPosted: Sun Apr 10, 2011 4:14 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Tue Jan 05, 2010 5:33 pm
Posts: 325
Location: Germany
you can take a look at the following site.
might help, but it costs some $$


Top
   
PostPosted: Mon Apr 11, 2011 3:36 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Oct 27, 2007 3:44 pm
Posts: 10
Location: Toronto, Canada
Which site migge?


Top
   
PostPosted: Tue Apr 12, 2011 12:05 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Tue Jan 05, 2010 5:33 pm
Posts: 325
Location: Germany
torrentman wrote:
Which site migge?



sorry man, forgot to post the link.
there it is:

http://archosharddrives.com/


just read about that site some time ago here in the archos forum (a5 it section).


Top
   
PostPosted: Tue Apr 12, 2011 3:15 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Oct 27, 2007 3:44 pm
Posts: 10
Location: Toronto, Canada
Thanks. I was aware of this site. I believe it is run by someone who is on this forum. The prices look lower than what I recall seeing previously and very reasonable based on what actual hard drives cost.

Unfortunately it is still more than I would want to pay on something thats now 4-5 years old. I was hoping there was a way to use the extra HDD I had.

Anyway thanks for the info guys. I really appreciate it.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited