Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Tue Nov 19, 2019 9:33 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: wpa_supplicant problem
PostPosted: Sat Jan 15, 2011 1:31 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Jan 11, 2011 12:45 pm
Posts: 9
I'm trying up wifi on my 7imt (angstrom patched), according this instructions, but on step
Code:
[email protected]:/home/root# wpa_supplicant -P /var/run/wpa_supplicant.pid -qq -c /etc/wpa_supplicant.conf -B -ieth0
ioctl[SIOCSIWPMKSA]: Invalid Argument
ioctl[SIOCSIWPMKSA]: Invalid Argument

appears error:
Code:
socket: address family not supported by protocol

please, help to solve this problem(

_________________
Russian bear with beer


Top
   
PostPosted: Sat Jan 15, 2011 5:53 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Dec 11, 2010 11:52 am
Posts: 7
Hi there,
I'm not 100% sure about this but I remember having to trim the wpa_supplicant.conf file and removing the lines above

network={

Try that.


Top
   
PostPosted: Sun Jan 16, 2011 8:01 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Jan 11, 2011 12:45 pm
Posts: 9
problem is solved. Archos Helper helps me to solve all my troubles))

_________________
Russian bear with beer


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited