Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Mon Dec 11, 2017 1:21 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu May 27, 2010 9:23 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sun Mar 21, 2010 3:53 pm
Posts: 68
Just wondering how easy it would be to record or copy stuff from the V+Box Hard Drive to the TV+ hard drive.
I have it hooked up to the V+ through scart output, but they ignore each other, and won't communicate.
Want to transfer episodes of Spartacus Blood and Sand and The Pacific as my other half thinks they are too gory.


Top
   
PostPosted: Thu May 27, 2010 10:55 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sun Mar 21, 2010 3:53 pm
Posts: 68
Just had a thought, I could hook the V+ Box up to the Ethernet connector on the TV+,
probably have to use a crossover cable.
Will report back if this works.


Top
   
PostPosted: Sun Oct 30, 2011 11:13 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Aug 01, 2010 3:48 pm
Posts: 24
Hi,

I know this post is from last year, but Im keen to know how you got on? I want to transfer progs. from my V+HD box on to my portable Archos players. I have the 5IT which has full support to record straight from TV etc (so no problem there), but I've recently bought the Archos 32, which doesnt have any direct tv recording capability, it'll play the files once they are on there, but getting them on there, needs more thought.

How did you get on?

Have you tried the composite cables?

Thanks :)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited