Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Wed Dec 13, 2017 6:04 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Oct 19, 2010 9:13 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Nov 24, 2009 9:06 pm
Posts: 2
If it's any help to others.....just fixed a problem with one of several 405s I've used (or set up for friends 8) ).

One of my own 405s suddenly stopped playing mp3s ???!! :? It would load them from the Music folder OK but froze the device when I tried to play them. Having tried a "pinhole" reset, and on board factory reset, unit reformat and download of fresh firmware the problem still existed. Everything seemed normal until I transferred in some mp3s and tried to play one...and it would freeze again :evil:

In desperation tonight I connected the 405 to my PC and did a PC controlled Scandisk (Which hadn't worked previously) and this time I did a PC controlled reformat of the 405
.....reloaded the firmware .....reset the device time, date and my settings...transferred some mp3s....and lo! ....it's working correctly again [-o<

If at first you don't succeed....don't give up !! :lol:


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited