Forum.ArchosFans.com
http://forum.archosfans.com/

704TV wont record through DVR Station.
http://forum.archosfans.com/viewtopic.php?f=23&t=22912
Page 1 of 1

Author:  robtek70 [ Fri Apr 03, 2009 9:28 am ]
Post subject:  704TV wont record through DVR Station.

I have posted this question on one of the other Archos forums before, can't remember which one, but didn't get any replies which helped.

I have the 704TV and can record fron the internal TV tuner without any problem but when I try using the DVR station it says I don't have enough space on the Hard drive to record. After trying all I could I simple took off everything I had on the unit and re-formatted the drive. The unit then recorded OK through the DVR station so I put back all the media I had on there before (still 20gb HD space) and it stopped recording again with the same out of space message. I then took all the media off again but didn't format the drive and it still doesn't record. So once again a format and it works a couple of time before saying the same thing

Has anybody have this probelm and if so how did you solve it. I have contacted Archos several times about this in the last couple years but they haven't bothered replying.

Author:  CBers [ Fri Apr 03, 2009 7:23 pm ]
Post subject:  Re: 704TV wont record through DVR Station.

Have you cleared temporary files ??

Also, if you have scheduled recordings, the Archos seems to reserve the space.

Author:  robtek70 [ Fri Apr 03, 2009 11:05 pm ]
Post subject:  Re: 704TV wont record through DVR Station.

Yes, I cleared tempory files and I don't scheduled recordings. I just try to record the occasional program if I my PVR and DVD recorder are already busy recording. As I said previuosly I have given it a format and started with clear drive. It records a couple times then said no more space but it still records from the in built TV tuner. I think it has to be something to do with the DVR station but I don't know what and Archos support hasn't even bothered to reply any of my queries. I get the feeling that Archos can really be bother once thay have sold a product as their customer support seems to me to be non existent.

Author:  robtek70 [ Sun May 17, 2009 1:25 pm ]
Post subject:  Re: 704TV wont record through DVR Station.

For some strange reason my 704 has suddenly started to record through the DVR station. I haven't changed any setting, connecting leads or anything.

Author:  robtek70 [ Sat May 23, 2009 2:39 pm ]
Post subject:  Re: 704TV wont record through DVR Station.

Stop recording through DVR station again, I haven't changed any setting and there is still plenty of space on drive. Still records fron internal TV tuner. I think either the 704tv is faulty or the hard drive is as it has locked up a couple of time needing the battery to be removed before it would work again.

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/