Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Mon Jan 22, 2018 7:06 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Mar 31, 2008 11:58 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Mar 27, 2008 11:40 pm
Posts: 11
My hard drive has failed in my 80gig 504, is it worth having archos replace it or do they charge so much as to make it uneconomical?. Anyone had one replaced outside of their warrenty period, wonder how much they charge?

Cheers


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 01, 2008 3:23 am 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Posts: 3332
Location: essex uk
there have been reports of no charge, but i suppose you have to be lucky. in the hacking room there is a lot about the hard drive changes, look in there for the thread, if you havent upgraded the firmware you maybe able to do it yourself at the cost of a harddrive. if not contact archos and ask for a quote - i cant see it being too expensive especially when the 605 is pretty cheap to purchase.
roy


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 01, 2008 9:00 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Mar 27, 2008 11:40 pm
Posts: 11
Thanks for that, I have asked archos and they were unable to give me a price. My unit has the latest firmware so I guess I have no way of changing the drive. Thats the reason I asked the question if the repair is getting somewhere near the price of a 605 I would rather go and buy one of those.

Cheers

John


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu May 29, 2008 9:00 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu May 29, 2008 5:19 pm
Posts: 6
I just got my quote for a replacement HD from Archos and it was £95...
Not worth it IMO.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 30, 2008 3:55 am 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Posts: 3332
Location: essex uk
sly200sx wrote:
I just got my quote for a replacement HD from Archos and it was £95...
Not worth it IMO.


ouch!!! they need to be brought into touch over the actual cost of a hard drive now, its not like its a difficult job to change the drive on the 504!
roy


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 11, 2008 10:00 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Mar 27, 2008 11:40 pm
Posts: 11
I bought a 4gb 605 as I didnt think it was worth spending £100 to have my 504 repaired. I was wondering at one point if I bought an identical drive off ebay could i pop it into the 504 but I guess not. I think the 605 will be the last archos product I buy due to the the hard drive locking. I really could have done with something larger than 4gb but I'm simply not prepared to go down that road with Archos again.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited