Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Wed Nov 13, 2019 3:33 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Gmini400 hacks
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 2:58 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Posts: 7052
Location: Copenhagen
http://sulphur.free.fr/gminihacks/projets.htm

Awesome gSMS, gDoom and GminiBoy.


Top
   
 Post subject: Bad
PostPosted: Sun Apr 23, 2006 7:49 pm 
Those applications don't work because I have tried them. I insist on no one trying to put in the applications without a warranty. I have a warranty and that's the reason I did it. So if anything happens I can return it.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 28, 2006 10:01 pm 
Those applications work correctly ( doom, sega master system emulator ... ).
I have tried for 4 months approximately, all the applications on the left of http://sulphur.free.fr/gminihacks/projets.htm work correctly.
The main problem is the incompatibility of a lot of Rom for the emulators ( principally for the GB emulator ).
All the procedure and requirements ( intern software version... ) should well be read .

Lei.

Sorry for the bad english.

A gmini400 french user.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 10:00 am 
Hi, I got an Archos Gmini 402 with firmware version 1.5.10. Can anybody tell me if those applications will work on my Gmini, because my French isn't that good, so I couldn't figure out what is written ob that page.

Thank you very much


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 06, 2006 6:36 pm 
I think that any applications work only for Gmini400 and others for gmini400, 402 and 402cc.
You can find it on the official developpement site ( in english ) :
http://www.archopen.org/tiki-index.php.

The new versions are called :
* aoDoom Doom
* aoBoy Gameboy Emulator
* aoSMS Sega Master System Emulator
* gCalc Calculator
* aoSPC SPC (SNES) music player
* aoNES NES Emulator

I know that aones is available for gmini402, for the others I don't know.
So I think you should try this application first, the explication are in a readme.txt.

I've just read the readme.txt and I saw that the firmware version must be 1.3.11 .

lei.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 19, 2007 3:30 am 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Posts: 3332
Location: essex uk
yep on the 402 they will work if on fw 1.3, but the firmware has been hacked so you can roll back to 1.3 if your on 1,5, check archopen ans previously pointed out and look for the firmware downgrader.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited