Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Thu Dec 14, 2017 5:57 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Apr 14, 2013 2:46 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Apr 14, 2013 2:04 am
Posts: 2
Can not find how to do a hard reset on the 80 titanium, my gmail password recovery wont register, keeps saying i have entered it wrong when i havent. My wife locked it when she entered my screen lock wrong too many times so need to do a hard reset with the buttons rather then going into settings as i cant access anything.
Any help would be great as its really annoyed me. Only got it 4 weeks ago.
Thank


Top
   
PostPosted: Sun Apr 14, 2013 9:44 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Fri Jan 09, 2009 2:02 am
Posts: 1795
Location: Honolulu
You may find a detailed user guide on archos.com and maybe it shows a pinhole for that

_________________
a101g9 a70g8 an10g2 sg42 sg5 voy115


Top
   
PostPosted: Mon Apr 15, 2013 12:07 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Apr 14, 2013 2:04 am
Posts: 2
Pinhole reset only turns it off then come up with the gmail login and password again. Need a hard reset.


Top
   
PostPosted: Wed Apr 17, 2013 2:30 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Dec 01, 2010 4:34 am
Posts: 94
davewager wrote:
Need a hard reset.


With previous generation devices the way to do it was to hold in the power button for ten seconds. According to the manual that is the way to do it with the Titanium series too:
http://www.archos.com/support/download/ ... 0_book.pdf

_________________
broken Archos70
Titanium 80 comming


Top
   
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 7:27 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Aug 15, 2013 7:23 pm
Posts: 2
I hope this will be of some help.
I'm having a problem with the virtual keyboard that crashes and is blocking google play and some other application... I have an Archos 80 titanium, I'm going to reset (recover) it now. :(

Here is a manual:
http://www.archos.com/manuals/A80G9_EN.htm

Here is a resetting procedure:
http://www.archos.com/manuals/A80G9_EN. ... 1312982515

Best regards,
clamore.org


Last edited by clamore.org on Thu Aug 15, 2013 8:34 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 8:31 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Aug 15, 2013 7:23 pm
Posts: 2
sorry... the procedure I just linked above doesn't seem to work. I tried e few other combination of buttons but nothing... I think I will contact the support center.

:(

best regards,
clamore.org


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited